Hyviä ja huonoja uutisia

Kulunut viikko on tuottanut otsikon mukaisia uutisia. Aloitetaan kuitenkin niistä hyvistä. Milli ja Rooveri kävivät kahteen otteeesen luolakokeissa kuluneella viikolla. Tiistaina Milli ei päässyt alkua pidemmälle, kun ääntä piti antaa jo niin reilusti tyhjän luolan tarkastuksessa. Koe jäi sitten siihen. Rooveri teki hyvää työtä ja jäi vain vähän B-tuloksesta. Aivan erän lopussa Romppu antoi hieman periksi ja tuloksena C 38 p.

Kokeilimme torstaina uudestaan ja Millikin malttoi paremmin mielensä ja pääsi riistakokeeseen asti. Siinä Milli pakersi varovaisesti kokonaiset 20 min ja tulokseksi saatiin C 35. Rooveri oli sitä mieltä, että tiistaina treenattiin tarpeeksi, nyt ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa moiseen. Koe oli nopea ja päättyi ylituomarin keskeytykseen, tuloksena B 43. Tästä on Rompun kanssa mukava jatkaa.

Sitten niitä huonompia uutisia. Hippua halvasi torstaina, lievällä tasolla onneksi. Ainakin toistaiseksi. Mutta se on nyt sitten tiukassa levossa muutaman viikon. Toivotaan, että menee tuolla ohi eikä leikkausta tarvita. Syytä halvausoireille ei tiedetä, mutta mahdollisesti muutama viikko sitten tapahtuneella rajulla rymy-remu leikillä Martan kanssa voi olla asian kanssa jotain tekemistä. Silloin Hippu oireili myös, huomattavasti lievemmin tosin ja tuolloin eläinlääkäri diagnosoi oireet virtsakiteistä ja pissatulehduksesta johtuvaksi. Jos olisimme tuolloin laitteneet Hipun lepoon, voi olla, että olisimme tältä säästyneet. Mutta tämä on vaan jossittelua eikä tarkempaa tietoa ole kellään. Pidämme Hipulle peukkuja!

Rooverin kanssa kävimme sitten tänään selkäkuvauksessa ja alustavan arvion mukaan Rooverilla on selässään useampia kalkkeutumia. Katsotaan sitten paljonko niitä lopulta on, kun saamme virallisen lausunnon jokusen viikon päästä.