Kevätmielellä ja säpinääkin on ollut

Kevätmielellä ja säpinääkin on ollut

Kevät on ponkaissut vauhdilla eteenpäin ja on meillä jotain tapahtumiakin mahtunut tähän reiluun kuukauteen.

Martasta ei saatu oikein minkäänlaisia kuvia meidän viime kyläreissulla. Sen verran liikkuvainen se pikku neiti on 🙂 Kuvat ovat tätä tasoa, Martta on yksi noista kolmesta.

SAMSUNG SAMSUNG

Milli operoitiin tuossa maaliskuun alkupuolella. Siltä poistettiin 3 nisäkasvainta ja patologin lausunnossa todettiin kaksi hyvin rajoittunutta hyvänlaatuista rauhaskasvainta (maitorauhasen adenooma), joiden ei pitäisi uusia. Kolmas oli hyvänlaatuinen maitorauhasen sekakasvain, jonka ei pitäisi myöskään uusia. Selvisimmin tästä siis onneksi vain pienellä säikähdyksellä.

Maaliskuun lopussa Hippu (Onnenhippu) ja Hessu (Pilli Piipari) kävivät luonnetestissä. Hyvin meni molemmilla. Hipun tulos oli + 184 p. Hippu sai yhden miinuspisteen, kun neiti ei halunnut puolustaa itseään eikä Ullaakaan, kun ei ne tilanteet olleet Hipusta yhtään pelottavia eikä siis sen arvoisia 🙂 Hessun tulos vuorostaan oli + 174 p. Saman verran kuin mitä Millillä omassa testissään. Samasta puusta veistetyt sisarukset 🙂

Kevätauringosta ollaan nautittu

kevat2014

Ja viime viikonloppuna Hipun pennuista kaksi, Martta (Topaasi) ja Hilma (Talasso) kävivät katsomassa miltä ne näyttelyt tuntuu ja näyttää. Hilma oli sisaruksista parempi ja onkin jo huomattavasti valmiimpi kehityksensä suhteen kuin Martta sisko. Hilma oli siis 1 sai kunniapalkinnon ja oli myös Rotunsa paras pentu. Hilmasta en ole saanut vielä kunnon kuvaa, mutta tulossa tiettävästi on… Martta malttoi olla hetken paikallaan ja saimme oheisen otoksen neidistä.

Martta seisoo

Ja vielä Rooveri kuulumisia 🙂 Kävimme pitkästä aikaa Rompun kanssa kettua katsomassa ja poika tuntui olevan sen verran tietoinen siitä, mitä siellä putkessa tehdään, että menemme varmaan johonkin kokeeseen tässä kevään aikana. Romppukin malttoi pysähtyä hetkeksi ja sain napattua kännykkäkameralla pojastakin kuvan.

SAMSUNG