Kevättä kohti

Kevättä kohti

Sysitalvi tuossa jo lipsahti mennä ja kevät kolkuttelee ponnekkaasti jo oven takana. Ja on sitä jo odotettukin!

Toista kovasti odotettua asiaa eli pentuja ei sitten tähän taloon saatu eli astutus ei onnistunut, kuten arvelinkin. Yritämme nyt sitten seuraavista juoksuista uudestaan ja toivotaan, että sitten saadaan tulostakin aikaiseksi.

Muutoksia elämässämme kuitenkin tapahtui tässä viimeisen parin kuukauden aikana. Olemme muuttaneet omaan tupaan, joka löytyi viimein pitkän haeskelun jälkeen. Talon parissa tämä aika sitten koirien lisäksi kuluukin rattoisasti eikä vapaa-ajan ongelmia tosiaankaan ole 🙂

Kun Milli ei tosiaan nyt niitä pentuja saanut, pyörähdimme sitten tuossa Lahden KV näyttelyssä viikko sitten. Millille olisi edelleen kelvannut se valkoiden ruusuke, mutta siitä jäimme tällä kertaa vähän kauemmas kuin viime kerroilla. Tuloksena oli Paras narttu 4 – sijoitus. Arvostelu löytyy Millin omalta näyttelysivulta.

Viime viikolla meillä oli pitkästä aikaa koiravieraita kylässä, kun Muusan poika Rooveri oli meillä hoidossa. Poika oli tapansa mukaan iloinen ja eläväinen ja Millilläkin riitti aktiviteettiä, kun poika piti tytön kiireisenä 🙂 Kuviakin koetettiin pojasta ottaa, mutta sen verran liikkuvainen kaveri se on, ettei laatu oikein päätä huimaa. Katsotaan jos joku kuva tuon yläkuvan lisäksi olisi julkaistavassakin tässä jossain vaiheessa. Rooverin käyttövalion arvokin vahvistettiin viimein helmikuussa Kennelliiton toimesta, kun viimeisen kokeen tulokset löysivät viimein tiensä Kennelliiton toimistoon. Eli nyt se on siis virallista – Rooveri on FI KVA-L.

Muusaakin muistettiin hienosti paikalliskerhomme (Lahden Seudun Mäyräkoirakerho) taholta viime vuoden saavutuksista. Muusa oli Vuoden Mäyris 2014 ja sai mukaansa tänne kotiin katseltavaksi upean kiertopalkinnon. Josta se tosin ei itse niin hirveästi perusta, mutta emäntä sitäkin enemmän 🙂

Muusa kiertopalkinto

Muusa – Lahden Seudun Mäyräkoirakerhon Vuoden Mäyris 2014