Kuulumisia vuoden alkuun

Kuulumisia vuoden alkuun

Vuosi on jälleen vaihtunut ja vanha mennä hurahti niin, että hyvä kun huomasikaan. Kävimme vielä joulukuun 7. päivä kokeilemassa Hgin messukeskuksen näyttelyssä Millin kanssa, josko mitenkään se viimeinen vaadittava CACIB kansainväliseen muotovalioon arvoon olisi napsahtanut. Ja ei se kaukana ollut! Meni jopa harmittavan läheltä ohi, sillä Milli oli lopulta paras narttu 2 ja sai siis VARA-CACIBin. Emme hävinneet huonolle, mutta kyllä se pikkuisen harmitti, kun olisi se niin meillekin kelvannut se valkoinen ruusuke 🙂 Millin arvostelun voitte lukea tuttuun tapaan Millin omalta sivulta.

Seuraavan kerran pääsemme kokeilemaan valkoisen ruusukkeen jahtaamista joskus tulevana keväänä/kesänä tai mikäli meidän pentusuunnitelmat toteutuvat niin sitäkin myöhemmin. Pentusuunnittelmat ovat siis edenneet niin, että Milli aloitti juoksunsa joulukuun puolella ja sulhanen oli kylässsä muutaman päivän joulun aikaan. Astutus ei mennyt aivan kuten oppikirjoissa sanotaan, joten aivan varmaa tietoa siitä onnistuiko astuminen lainkaan, ei ole. Kovasti pariskunta touhuilli kahden päivän ajan, mutta sellaista selvää kiinnijäämistä ei tapahtunut missään vaiheessa. Löysikö siis yksikään siemen oikeaan paikkaan on arvoitus. Ei auta kuin odotella ja katsoa alkaako Milli pyöristymään ja tuntuuko/näkyykö masussa pienokaisia, kunhan aika tutkimukselle on sopiva. Kerromme tilanteesta siis lisää sitten, kun itsekin tiedämme jotain varmaksi.

Isänä pennuilla tulisi olemaan jo aikaisemmin kertomani mukainen karkeakarvainen mäyräkoirauros Skogråa´s Gunvald ”Börje”. Börje oli täällä kyläillessään todella mukavaa ja rauhallista seuraa. Se oli kuin kotonaan, kun ensimmäisen illan hölmistelystään selvisi 🙂 Muusakin hyväksyi pojan porukkaan yllättävän helposti. Mahtuivat jopa nukkumaan vierekkäin 🙂 Ja kun noita kuvia katsoo, niin kyllä tänne kotia yksi karkkarikin vielä joukkoon sopisi 😉

Börje rentoilee Börje ja tytöt