Milli SE MVA ja muita kuulumisia

Milli SE MVA ja muita kuulumisia

Saimme iloista postia Ruotsista, Svenska kennelklubben oli vahvistanut Millin Ruotsin muotovalion arvon. Eli meidän pikku neiti on nyt FI & SE MVA.

Hipun pennut ovat nyt olleet omissa kodeissaan sellaisen pari viikkoa ja kaikista on kuultu mukavia uutisia. Jokainen pentu on kotitutunut hyvin ja perheet, joissa oli muita koiria, ovat koirat ottaneet uudet tulokkaat hyvin vastaan. Toiset hieman nopeammin kuin toiset 🙂 Pikku Tirlittanilla on ollut hieman vastoinkäymisiä muutoin hyvän alun jälkeen, kun pieni sairastui keuhkoputken tulehdukseen. Mutta pieni on onneksi toipumaan päin ja leikitkin taas maistuvat.

Martta pienokaisemme on hyvin aktiivinen ja toimelias pieni neiti. Hoksottimetkin tuntuvat olevan neidillä kunnossa, sen verran kekseliäs neiti kuulemma eri asioiden suhteen kuuluu olevan.

Martta keksii tekemistä :) Kuva: Ulla Laukkanen

Martta keksii tekemistä 🙂
Kuva: Ulla Laukkanen

Meillä on myös vieraita täällä kotona. Muusan poika Hessu (Pilli Piipari) tuli meille hoitoon vähäksi aikaa. Muusa ja Milli ottivat pojan/veljen ilolla vastaan ja Hessukin tuntuu viihtyvän tyttöjen kanssa. Hessu on todella  mukava ja rauhallinen poika ja on omaksunut meidän perheen tavat nopeasti.

Muusa ja Hessu

Hessu ja Muusa

Saimme tänään kuulla lisäksi suru-uutisia. Muusan sisko Tellu (Mysteeri) oli nukkunut tänään pois. Tellulla todettiin viime keväänä nisäkasvaimia ja niiden todettiin tuolloin jo lähettäneen etäpesäkkeitä keuhkoihin. Nyt tilanne oli mennyt sitten sellaiseksi, että Tellun oli lähdettävä viimeiselle matkalleen.  Jaksamista Tellun perheelle surun ja ikävän keskelle. Muistamme Tellua lämmöllä.