Pentuja, näyttelyä ja luonnetestiä…

Viikot vierähtää vauhdilla ja pentujen lähtö omiin koteihinsa lähestyy. Viikon päästä 4 niistä on jo kukin omassa kodissaan ja Ullan kotiinkin alkaa palautua rauha 🙂 Ulla on ulkoiluttanut pentuja jo hieman yksi kerrallaan ja jokainen on tuntunut sopeutuvan hihnaan ja ulkona kävelyyn oikein mallikkaasti. Pari niistä on tosin ”jutellut” koko kävelymatkan (Titaani ja Talasso). Mikä lie mietityttänyt siinä kävellessä, kun on pitänyt samalla tarinoida. Kuitenkin muutoin on menty ihan reippaasti 🙂 Ullan blogissa on paljon uusia kuvia pennuista sekä pari riemukasta videon pätkää.

Eilen kävimme Muusan ja Millin kanssa näyttäytymässä mäyräkoirien pääerikoisnäyttelyssä Hyvinkäällä. Näyttelyssä oli ennätysmäärä mäyräkoiria, kaikkiaan 407 koiraa. Lyhytkarvaisiakin oli kaikkiaan 66 kpl. Milli sai tulokseksi KÄY ERI 1 SA. Paras narttu kehässä olimme viiden parhaan joukossa vielä aivan loppumetreillä, mutta emme sitten sijoittuneet. Mutta tulokseen sai muutoin olla kyllä tyytyväinen 🙂 Muusa oli veteraaniluokassa VET ERI 3, ei SA:ta tällä kertaa. Mutta ihan mukava sijoitus sekin, veteraaninarttuja oli kuitenkin kaikkiaan 6 kpl. Myös Millin ja Jasun poika Reino aloitteli näyttelyuraansa pikku pentujen (5-7 kk) luokassa. Ensiesiintyminen meni ihan mallikkaasti ja Reino oli ihanan reipas ja iloinen poika koko näyttelypäivän 🙂

Tänään sitten kävimme Millin kanssa luonnetestissä ja Milli sai sieltä tulokseksi + 174 p. kaikkien osasuoritusten ollessa pluspisteiden puolella. Näyttelyarvostelut ja Millin luonnetestituloksen osa-alueet löytyvät tyttöjen omilta sivuilta.