Pentuja

 

banneri uusi
Tulevat pennut

Pentueet

Ensimmäinen pentue syntyi talvella 1992. Pentujen nimeäminen päätettiin aloittaa H-kirjaimella, Huugon, ensimmäisen mäyräkoirani mukaisesti. Pentuja meillä on harvoin, elämäntilanteesta riippuen noin 1-2 vuoden välein.

Pennut myydään ainoastaan koteihin, jossa mäyräkoiran hankkimista on harkittu tarkoin ja koirasta todella huolehditaan. Kiinnostus harrastuksiin on positiivista, mutta en edellytä sellaista pentua myytäessä. Meiltä ette voi varata pentua ainoastaan sähköpostin välityksellä ja odotan myös, että tulette esittäytymään ja tutustumaan meihin sekä katsomaan pentua ennen varauksen vahvistamista. Varauksen vahvistamisen jälkeen suoritetaan 100 € varausmaksu. Varausmaksu vähennetään lopullisesta pennun hinnasta joka on 1000 €.

Meiltä lähtiessään pennut ovat:

* vähintään 8 viikon ikäisiä
* rekisteröityjä
* tunnistusmerkittyjä ja eläinlääkärin tarkastamia
* vähintään 3 kertaa madotettuja

Mukaan saatte:

* kirjalliset hoito -ja ruokintaohjeet
* tietoa mäyräkoirasta rotuna
* lelun ja ”oman” nukkumarievun

Olen iloinen jos pidätte yhteyttä myös sen jälkeen, kun olette hakeneet pennun kotiinne. Ja mikäli teillä on kysyttävää tai haluatte apua esim. näyttely-, koe- ja/tai missä tahansa muussa mäykkyynne liittyvässä asiassa, olen käytettävissä ja pyrin neuvomaan sekä auttamaan parhaani mukaan.