Syksyn tunnelmia

Niin se kesä kääntyi syksyyn ja talvi kolkuttelee jo ovelle. Meidän elomme on ollut pääasiassa normiarkea, joten päivityksetkin ovat jääneet vähän taas väliin. Mutta on meille jotain tapahtunutkin. Kävimme Rooverin kanssa luolakokeessa 9.10. koettamassa sitä viimeistä lut-tulosta ja tulihan se sieltä tuloksella A 50. Eli Rooveri on nyt FI KVA-L eli Suomen käyttövalio keinoluolilta. Kokeen arvostelun voitte lukaista täältä.

Samassa kokeessa oli myös T-pentujen isä Dachspoint Medieval Knight ensimmäisessä luolakokeessaan ja Chico sai tuloksen B 40. Eli hienosti alkoi pojan luolaura!

Metsälle ei ole päästy oikeastaan vielä koko syksynä, mutta jospa tässä vielä sellainenkin sauma tulisi. Kasvattien suunnista kuuluu onneksi ajoittain mukavia jahtiuutisia ja niitä on aina ilo saada. Hessu tykkää ajella niitä jänöjä siellä Savon suunnalla ja on ajossa tänä syksynä ollut sitten jonkinlaista sorkkaakin. Mm. kaurista ja hirveä. Ajokokeita suunnitellaan Hessulle myös, katsotaan kuinka tänä syksynä käy. T-pennuista Hertta tyttönen oli käynyt tutustumassa peuroihin ja ajellutkin niitä jonkun pätkän. Mitään suurta sensaatiomaista ei nyt vielä ollut tapahtunut, mutta hienoa, että kiinnostusta tuntuu olevan 🙂 Jospa jatkoa seuraisi ja ajot paranisivat kerta kerran jälkeen.